SAMSUN / BAFRA - Kaygusuz Ortaokulu

Etiket Sonuçları: kaygusuz ortaokulu

Kumbara Tasarım Yarışması

"10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü" okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

Öğrenci Sıralarımızı Yeniledik.

Öğrencilerimizi Tebrik Ederiz.

Kas

28.11.2023 Salı günü Okulumuzda Veli toplantısı katıldı.

Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun

Kas

Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS), 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Öğrencilerimizi Sinemayla Buluşturduk.

20 Kasım “Dünya Çocuk Hakları Günü” Programı

Kas

Deneme Sınavında 1. Olan Öğrencilerimize Başarı Belgesi verildi.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü ve Atatürk Haftası programı düzenlendi.

29 Ekim ile 4 Kasım tarihleri arasında her yıl kutladığımız Kızılay Haftası

OKULUN/KURUMUN TARİHÇESİ

Okulumuz A tipi okul olup 1988-1989  eğitim – öğretim yılında hizmete açılmıştır.Servet Kahve tarafından eğitime yüzde yüz destek kampanyası kapsamında 2004 yılında 4 derslikli ek bina yaptırılmıştır.Okulumuz kaloriferli olup aydınlatma elektrikle sağlanmaktadır.Su ihtiyacı ise şebeke sisteminden karşılanmaktadır.Okul bahçemizin toplam alanı 6000 m karedir.Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı ve TUBİTAK işbirliği ile diüzenlenen Fen Bilimleri Proje yarışmasında 2006-2007 ve 2007-2008 Eğitim Öğretim yılında Türkiye 1.si olmuştur.Okulumuz taşımaı merkezli olup Emenli Köyü 3 km, Emenli Köyü Karaboğaz Mh., Fener Köyü, Kalaycılı Merkez Mah. Kalaycılı Köyü Karadiken Mh. Koruluk Orta Mh.Koruluk Yukarı Mh. Sahilkent Köyü taşıma olarak gelmektedir.